Het ICTC team

Arianne

  Arianne Struik is directeur en oprichter van het ICTC. Als ontwikkelingspsycholoog/ systeemtherapeut en EMDR Supervisor heeft zij in Nederland twintig jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt en in 2014 emigreerde zij naar Australië waar zij naast opleiding ook behandeling biedt. Zij is lid van de ESTD Child and Adolescent Commitee en schrijft maandelijkse columns in de GZ Psychologie.
   
Caroline   Caroline Dierkx werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft nationaal en internationaal training en consultatie in de Slapende Honden methode. Als GZ psycholoog en EMDR therapeut heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Infant Mental Health. Caroline is momenteel werkzaam bij het Psychotraumacentrum Sterk Huis te Goirle. Daarnaast geeft ze vanuit haar eigen praktijk (Praktijk073) training en scholing op het gebied van trauma en hechting.
   
Mirjam   Mirjam Pijpers werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft nationaal en internationaal training en consultatie in de Slapende Honden methode. Als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner werkte ze meer dan 16 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie in een Trauma en Infant Mental Health team met vroegkinderlijk getraumatiseerde kinderen en hun gezinnen. Daarnaast was ze gedurende een periode van twee jaar programmaleider emotionele stoornissen. Recent is Mirjam gestart met de opleiding tot Klinisch Psycholoog KJ binnen het algemeen Ziekenhuis. Mirjam geeft training en scholing op het gebied van trauma en hechting vanuit een eigen praktijk (Praktijk073).
   
  Danny de Bakker werkt als Slapende Honden trainer voor het ICTC en geeft training en consultatie in de Slapende Honden methode. Als GZ psycholoog en EMDR therapeut heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling in de residentiele jeugdzorg
en pleegzorg. Danny werkt momenteel bij het Psychotraumacentrum Sterk Huis te Goirle.
 
Terug naar Het ICTC